Myslet si to určitě mohli:-) Já jsem si kupříkladu taky myslel, že berounská čtrnáctka bude dobrá. Dokud jsem tu siláž neochutnal a nevylil do dřezu...
Pravda, Jirko, jak Tě znám, šlo by o docela slušný seznam - takové Tvé varování - tohle nepijte, to už bylo v dřezu. A myslím, protože něco málo vím z toho co jsi už vylil do čističky, že by se na Tebe hezkých pár lidiček sesypalo.
PS: A nemusí to v¨být zrovna knížka - stačí udělat výběr a napsat o tom blog.
Tak to mne nenapadlo,
(Roman Holoubek, 03.01.2009 14:36)
celé vlákno | reagovat
Jirko, nejhorší je, že jsem si tu knížku nadělil sám ...
A nyní mne napadlo, že na SP už chvíli se probírá Cuisine a la Biére - kniha se jistě stane skvělým vodítkem k danému tématu :-)
K té G 9 bych jen ještě doplnil, že podávat jako aperitiv samozřejmě, ale pouze při slavností příležitosti, nejlépe do ručně zhotovených sklenic Mooser či Riedel!
Této knihy jsem si všiml cca před rokem a půl v knihkupectví. Zmínil jsem se o tom někde na SP. Naprosto souhlasím s Romanem. Zcela nahodilý výběr piv, popis jejich senzorických vlastností velmi svérázný, gastronomické užití úsměvné...
Tak to je opravdu zajímavé. Ze Staropramene jsem nikdy nic takového necítil. Asi jej budu muset zase zkusit.
Ten Braník je taky zajímavý. Ty se, Romane, ošíváš, když piješ jedenáctku zhágébéčkovanou z dvanáctky - a přitom Braník má přirozený říz!