úvod
homepage

Komentáře

článku: Vyrobit si vlastní pivo - není nic jednoduššího

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

re: nekvasí pivo, (Stanislav Jakoubek, 02.02.2015 21:43) celé vlákno | reagovat
Proč v uzavřené nádobě? Jakou máte teplotu? Zkus tu nádobu nechat otevřenou. Zamíchej to a zjisti, jak vypadají kvasnice na dně. To poznáš podle vzhledu, jestli jsou v dobrý kondici (a jestli jich je dost) a nebo ne. Pokud ano, tak se kvašení ještě rozeběhne. Pokud ne, tak už tomu nic nepomůže. Navíc, pokud vše probíhá tak jak má, žádnej cukr se nikam nepřidává
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání
 

Kalendář pivních akcí

 
Po
Út
St
Čt
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sociální sítě