úvod
homepage

Komentáře

článku: Vyrobit si vlastní pivo - není nic jednoduššího

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

nekvasí pivo, (barka, 01.02.2015 17:42) celé vlákno | reagovat
dobrý den, 19.1: jsme dle návodu udělali pivo a nechali ho v uzavřené kvašné nádobě. mělo hustotu 1040. je to skoro 13 dní a pivo se nám zdá, že nekvasí. Na vrchu nádoby není žádný povlak a po stočení má hustotu 1020.
Máme pivo stočit do lahví i tak a přidat tam pivovarenský cukr? nebo je to na vyhození.
děkuji
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání
 

Kalendář pivních akcí

 
Po
Út
St
Čt
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Sociální sítě