úvod
homepage

Komentáře

článku: Domácí výroba piva se sníženým obsahem alkoholu

 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

jednoduchší spôsob , (Aleš, 09.02.2015 14:43) celé vlákno | reagovat
V podstate mi funguje najlepšie menej cukru respektíve menej kvasiniek. Ale najlepšie je uvariť pivo infuzne dvojfazovo (50*,C70*C) použitím elektrického variča. Kolísanie teploty spôsobilo, že slad celý sa nevylúštil a tým pádom nebolo dostatok cukru na alkohol. Použil som aj drops na dokvasenie ale iba to nabublinkovalo.
Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
Vyhledávání
 

Kalendář pivních akcí

 
Po
Út
St
Čt
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sociální sítě