úvod
homepage

Komentáře

článku: Gambrinus 11° Excelent - unikátní pivo?

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení uživatelé
 Zobrazit všechny komentáře: podle vláken, podle času

G -11° LIHOVÝ lektvar, (Radim K., 09.10.2009 20:57) celé vlákno | reagovat
Od počátku výroby tohoto druhu lektvaru se tutlá,že do tohoto piva se přidává LÍH, (nechci komentovat jaký,to už by bylo moc),aby to nebyla jen břečka ovoněná chmelem a sladem jako je G 10.Kdo to nepoznal tak u mně není pivař.O koupených a zmanipulovaných degustacích ani nemluvě.Takže pijáci tohoto piva:PŘIPRAVTE SI SLEPECKOU HŮL....
Re: G -11° LIHOVÝ lektvar, (Petr Kaluža, 10.10.2009 11:41) celé vlákno | reagovat
Milý Radime,

pivař jsem, ethanol tam určitě je (to by to nebylo pivo), o přidávání lihu za studena (to se snad snažíš naznačit?) s úsměvem pochybuji. To ovšem neznamená, že si u G11 pomlaskávám nadšením :-)

Za druhé, riziko oslepnutí způsobuje methanol, ne ethanol, ten se podává právě jako protijed při otravě methanolem.

Dávám bod za nejvtipnější komentář týdne :-)

Dobré pivo všem!
Re: G -11° LIHOVÝ lektvar, (petr, 03.09.2010 21:18) celé vlákno | reagovat
Kravina
Ostuda, (Jan Kocián - pivní snob, 05.09.2010 00:25) celé vlákno | reagovat
G11 i G12 bývala velmi dobrá piva. Poslední dobou je to hnus, jenž má zatuchlou chuť s dozvukem "po zvratkách". To stejné platí o G10, Staropramenu 10 a Staropramenu 12.

Je to ostuda, že se v ČR a SR vaří nejhorší piva v Evropě. Asi začnu pít vodu z vodovodu...
Re: Re: G -11° LIHOVÝ lektvar, (Petr Měrka, 05.09.2010 21:48) celé vlákno | reagovat
proč bys to proboha dělal?
naštěstí tu nemáme jen ty chemičky a v nejhorším použij domácí hrncovar.
Mám vyzkoušeno že cca 2/3 homebrewářů produkují výrazně chutnější piva než větškna produkčních i minipivovarů
Vyhledávání
 

Kalendář pivních akcí

 
Po
Út
St
Čt
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Sociální sítě