Ze zápisníku čističe trubek (3.) |
07.09.2006 12:41
|
vtipy sládek | |
Vážený Martine,
ono s těmi hliníkovými sudy to nebylo tak jednoduché jak ppisujete,... |
Ze zápisníku čističe trubek (3.) |
07.09.2006 11:36
|
Díky Petr | |
Zatím díky ze ty tři články...bylo to zajímavý...ale doufám že ješte nějaké budou... |
Ze zápisníku čističe trubek (3.) |
07.09.2006 11:11
|
vtipy Martin | |
To jsou blbé vtipy. Udělalo se mi z toho po ránu šoufl.
Spíš mě zajímá, jak je to s... |
Ze zápisníku čističe trubek (3.) |
07.09.2006 08:14
|
Nejste originální Josef Prase | |
To já ve své knajpě už delší dobu dělám, jak s limonádami, tak s pivem a jak jim chutná... |
Ze zápisníku čističe trubek (3.) |
07.09.2006 08:05
|
sudová limonáda - inspirace Jiří Kaňa | |
To já jsem dostal ještě mnohem vypečenější nápad - zajít do Kauflandu, nakoupit... |
Degustace piva V |
17.07.2006 09:00
|
smyly Já | |
5. smysl není vůně, ale chuť....
|
Pivo jako zajímavý chemický roztok |
21.06.2006 09:48
|
Složení piva pisatel | |
V článku je napsáno, že se složení mění s typem produktu. Nějaký pěkný průměrný... |
Shakespearovy letni dny Bohemian Lager |
02.02.2006 09:02
|
Výčep Shakespeare, Auckland, NZ Pavel Boocz | |
Opravdu dobré pivo, ikdyž jeho chuť již byla vytěsněna množství dalších piv, která... |
Pozor, otvíráme! |
23.10.2005 20:04
|
no jo, z brna dal Honza Dave | |
No jo, z Brna je to dal. Ale treba taky zavitam :-). kazdopadne ted se nachazim v Rakousku a... |
Tsing Tao |
08.09.2005 16:20
|
Z vlastní zkušenosti JaJa | |
Tsing Tao je na mé škále tak na stupni 5 (přeci jen tam Němci postavili dost dobrý... |
Pozor, otvíráme! |
06.09.2005 09:23
|
Taková škoda!! STOKY | |
Právě teď lituji toho, že jsem se přestěhoval z Prahy 6 někam na periférii!! Nevadí!... |
Pozor, otvíráme! |
26.07.2005 21:02
|
Otviraci doba Honza | |
Otviraci doba je pondeli-ctvrtek: 12:30 - 18:30. V patek pak 12:30-17:30. Tesime se na VAsi... |
Pozor, otvíráme! |
23.07.2005 14:07
|
Báječný Colega | |
Už si plánuju vejlet do Prahy. Akorát... nějak jsem u otvírací doby neviděl dny? To je... |
Pozor, otvíráme! |
19.07.2005 09:01
|
konečně jirka | |
mám radost, že někdo má odvahu nám nabídnout i dobrá piva |
Pivo jako zajímavý chemický roztok |
10.07.2005 11:32
|
příspěvek radek | |
Toto mě přišlo od kamaráda: Při pasteraci se ohřívá produkt na určitou teplotu, což... |
Pivo jako zajímavý chemický roztok |
10.07.2005 10:04
|
Je pasterované pivo stejné jako nepasterované? radek | |
Přiznám se, že některé pojmy v příspěvcích mně nic neříkají. Ale chci poprosit o... |
Pivo jako zajímavý chemický roztok |
10.07.2005 09:17
|
re: ecka pivař | |
Mate štěstí, mne potkalo při ochutnávce dánských piv toto:malá banatá lahev, obsah asi... |
Pivo jako zajímavý chemický roztok |
30.06.2005 08:48
|
Ecka Ondra Koucky | |
Pro spestreni par latek, ktere se v pivu vyskytuji prirozene - kdyby se vsak do piva pridavali,... |
Pivo jako zajímavý chemický roztok |
30.06.2005 02:46
|
desítky let.. pivař | |
Konkretně ty antioxidanty v česku se používají tak od konce 80 let, odhaduji tak 15 - 18... |
Pivo jako zajímavý chemický roztok |
30.06.2005 02:37
|
re:konzervace pivar | |
Výraz konzervace mi taky nesedí v souvislosti s prací v pivovaře. Ale budiž, možná, že... |