úvod
homepage
Nejnovější komentáře:
Celkem 470 komentářů, poslední komentář: 07.09.2006 12:41
Ze zápisníku čističe trubek (3.) 07.09.2006 12:41
vtipy sládek
Vážený Martine, ono s těmi hliníkovými sudy to nebylo tak jednoduché jak ppisujete,...
Ze zápisníku čističe trubek (3.) 07.09.2006 11:36
Díky Petr
Zatím díky ze ty tři články...bylo to zajímavý...ale doufám že ješte nějaké budou...
Ze zápisníku čističe trubek (3.) 07.09.2006 11:11
vtipy Martin
To jsou blbé vtipy. Udělalo se mi z toho po ránu šoufl. Spíš mě zajímá, jak je to s...
Ze zápisníku čističe trubek (3.) 07.09.2006 08:14
Nejste originální Josef Prase
To já ve své knajpě už delší dobu dělám, jak s limonádami, tak s pivem a jak jim chutná...
Ze zápisníku čističe trubek (3.) 07.09.2006 08:05
sudová limonáda - inspirace Jiří Kaňa
To já jsem dostal ještě mnohem vypečenější nápad - zajít do Kauflandu, nakoupit...
Degustace piva V 17.07.2006 09:00
smyly
5. smysl není vůně, ale chuť....
Pivo jako zajímavý chemický roztok 21.06.2006 09:48
Složení piva pisatel
V článku je napsáno, že se složení mění s typem produktu. Nějaký pěkný průměrný...
Shakespearovy letni dny Bohemian Lager 02.02.2006 09:02
Výčep Shakespeare, Auckland, NZ Pavel Boocz
Opravdu dobré pivo, ikdyž jeho chuť již byla vytěsněna množství dalších piv, která...
Pozor, otvíráme! 23.10.2005 20:04
no jo, z brna dal Honza Dave
No jo, z Brna je to dal. Ale treba taky zavitam :-). kazdopadne ted se nachazim v Rakousku a...
Tsing Tao 08.09.2005 16:20
Z vlastní zkušenosti JaJa
Tsing Tao je na mé škále tak na stupni 5 (přeci jen tam Němci postavili dost dobrý...
Pozor, otvíráme! 06.09.2005 09:23
Taková škoda!! STOKY
Právě teď lituji toho, že jsem se přestěhoval z Prahy 6 někam na periférii!! Nevadí!...
Pozor, otvíráme! 26.07.2005 21:02
Otviraci doba Honza
Otviraci doba je pondeli-ctvrtek: 12:30 - 18:30. V patek pak 12:30-17:30. Tesime se na VAsi...
Pozor, otvíráme! 23.07.2005 14:07
Báječný Colega
Už si plánuju vejlet do Prahy. Akorát... nějak jsem u otvírací doby neviděl dny? To je...
Pozor, otvíráme! 19.07.2005 09:01
konečně jirka
mám radost, že někdo má odvahu nám nabídnout i dobrá piva
Pivo jako zajímavý chemický roztok 10.07.2005 11:32
příspěvek radek
Toto mě přišlo od kamaráda: Při pasteraci se ohřívá produkt na určitou teplotu, což...
Pivo jako zajímavý chemický roztok 10.07.2005 10:04
Je pasterované pivo stejné jako nepasterované? radek
Přiznám se, že některé pojmy v příspěvcích mně nic neříkají. Ale chci poprosit o...
Pivo jako zajímavý chemický roztok 10.07.2005 09:17
re: ecka pivař
Mate štěstí, mne potkalo při ochutnávce dánských piv toto:malá banatá lahev, obsah asi...
Pivo jako zajímavý chemický roztok 30.06.2005 08:48
Ecka Ondra Koucky
Pro spestreni par latek, ktere se v pivu vyskytuji prirozene - kdyby se vsak do piva pridavali,...
Pivo jako zajímavý chemický roztok 30.06.2005 02:46
desítky let.. pivař
Konkretně ty antioxidanty v česku se používají tak od konce 80 let, odhaduji tak 15 - 18...
Pivo jako zajímavý chemický roztok 30.06.2005 02:37
re:konzervace pivar
Výraz konzervace mi taky nesedí v souvislosti s prací v pivovaře. Ale budiž, možná, že...
1...15161718192021...24
Vyhledávání
 

Sociální sítě